Muidugi tehti Markoga saate tarbeks ka intervjuu ning sel hetkel viibis mees Indoneesia pealinna Jakarta lennujaamas. "Ma olen oma elus palju reisinud, aga ma pole mitte kunagi sattunud sellisesse olukorda, kus reis tõepoolest canceldatakse - öeldakse, et seda lihtsalt ei toimu ja vaadake ise, kuidas edasi saate," ütles Reikop nõutult.

Marko tõdes ka, et elas üle oma elu kõige pikema järjekorra, et saada uus lend tagasi koju: "Sellist kogemust pole mul kunagi olnud - ma seisin järjekorras seitse tundi! Ootasime lihtsalt neli tundi järjekorras ja kolm tundi ametnikuga laua taga, et valida reise, kuidas üldse Tallinnasse saaks!"

"Ta (ametnik - toim.) ütles, et reisides on maailmas kaks hullu kohta, kust kindlasti edasi ei saa, kui reis ära jääb. Üks neist on Ljubljana ja veel hullem koht on Tallinn," sõnas Reikop huumorinoodiga.

"Hetkel olen Jakarta lennujaamas ja ootan reisi Hong Kongi, kust peaksin saama Moskvasse ja sealt Tallinnasse. Homme peaksin tagasi olema, aga lennuk maandub kell kaheksa ja ma kardan, et ma ka homme ei jõua tööle," seletas Reikop tüdimusenoot hääles.