Charlie Sheen

1. Charlie Sheen ja Angus T Jones - "Kaks ja pool meest"

Sheen vallandati komöödisarjast 2011. aastal, kui pööras sarja loojaga tülli. Hiljem nimetas Charlie Sheen oma ülemust sarjas prussakaks. Sheen väljendas peale sarjast vallandamist rõõmu, et ta ei pea enam kandma nõmedaid särke ja vaatama seda saasta sarja. Hiljem nõustus Sheeni ütlusega "pool-mees" Jon Cryer, kes nimetas sarja samuti saastaks ning kutsus fänne üles sarja mitte vaatama. Cryer kirjutati sarjast välja 2015. aastal.

Mischa Barton

2. Mischa Barton - "OC."

Barton tunnistas, et kui tal antaks uus võimalus sarja kandideerida, ta ei kandideeriks. "Ma olin nii lähedal, et seda rolli mitte vastu võtta. Inimesed ütlevad, et ma oleksin tänulik iga kogemuse eest, aga see kogemus ei olnud üldse see, mida ma arvasin, et see olema saab," kirjeldas Barton.

Penn Badgley

3.Chace Crawford ja Penn Badgley - "Kõmutüdruk"

Nate Archibald'i kehastanud Chace Crawford sõnas peale sarja lõppemist: "Ma otsin taas üles oma väärikuse. Mu väärikus jäi kuhugi võtteplatsile. See juhtus juba 2.hooajal, 3. hooaja alguseks läks kõik aia taha."
Ka teine "Kõmutüdruku" osaline, Penn Badgley väljendas meelehärmi sarjale tagasi vaadates: "Olla millegi üle uhke on hea tunne. Ma saan nüüd kõndida pea püsti. Ma ei pea enam piinlikkusest alla vaatama," sõnas Badgley.

Shannen Doherty

4. Shannen Doherty - "Võluvägi"

Pole saladus, et "Võluvägi" kaotas oma võluväe kaheksanda hooaja keskel, kui sarjast lahkus Prue Halliwell. Näitlejanna ei olnud saatest kunagi vaimustunud. "Vahepeal oli mõned hetked, kui ma tegin hea stseeni," rääkis Doherty. Näitlejanna sõnul oli sari on mõeldud 12-aastastele.

Katherine Heigl

Heigl keeldus ennast 2008. aastal Emmyle nomineerimast:"Ma ei tunne, nagu mul oleks antud hooaja raames piisavalt materjali, millega töötada, et kandideerida Emmyle. Selleks, et säilitada Emmy kui tiitli head nime, lasin ma enda nime konkursilt eemaldada," kirjeldas ta. Aasta hiljem ütles Heigl võttemeeskonna kohta, et nad on õelad, sest lasevad näitlejannal teha 17-tunniseid tööpäevi. "Ma loodan, et neil on piinlik," sõnas Heigl.

Mandy Patinkin

6. Mandy Patinkin - "Kurjuse kannul"

"Ma arvasin, et see on hoopis midagi muud," ütles Patinkin, kes lahkus sarjast peale kahte hooaega aastal 2007. "Ma poleks kunagi arvanud, et nad kavatsevad tappa ja vägistada neid naisi igal õhtul, iga päev, nädalast nädalasse, aastast aastasse," kirjeldas Patinkin sarja süžeed."
Sari laastas Patinkini sõnul tema hinge ja isiksust. "Sarjas osalemine oli suurim avalik viga, mida ma kunagi teinud olen," rääkis näitleja.

Nicolette Sheridan

7. Nicolette Sheridan - "Meeleheitel koduperenaised"

Kuigi näitleja Nicolette Sheridan ei põlanud telesarja, põlgasid sarja autorid teda. Näitlejanna kaebas sarja looja Marc Cherry kohtusse, kui näitleja põhjuseta seriaalist lahti lasti. Kohtu vahet on nad käinud üle kaheksa aasta, kuid lahendit ei ole.