Aasta alguses teatas PPA pressiesindaja Martin Luige Delfile, et 1. veebruarist saab Lõuna prefektuuri juhiks praegune Ida prefekt Vallo Koppel ning Ida prefektuuri juhtimise võtab üle kriminaalbüroo juht Tarvo Kruup. Senine Lõuna prefekt Tarmo Kohv asub täitma sideohvitseri rolli suhtluses Läti ning Leedu kolleegidega.

Värske Kroonika spekuleerib, et Kohvi võis uude ametisse üle viia armukolmnurgast tärganud intriig. Kui varem oli politseihärra elukaaslaseks toona tema alluvuses töötanud mustapäine võluv politsei pressiesindaja Kristiina Kostina, siis tänasel päeval on mehe südamedaamiks Liina Pissarev, kes on samuti töötanud politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroos.

Kohvi ja Pissarevi suhte muudab pikantseks tõik, et Kohviga samas majas töötab jätkuvalt ka Pissarevi ekskaasa ja kahe lapse isa, vanemkomissari auastmes Kohvi alluv, kelle nime jätab Kroonika toimetus enda teada.

"Elukaaslane Liina töötas varem politseis, kuid ta lahkus tööle teise asutusse juba 2015. aastal," täpsustab Kohv ja lisab, et kooselu Liinaga sai alguse mullu suvel.

"Aastavahetusega täitus mul kaheksa aastat Lõuna prefektuuri juhina ning otsustasin, et on aeg teha teist tööd," lükkab mees ümber ka kuuldused nagu ametivahetus toimuks muutuste tõttu eraelus ja sellest tõusnud arvatavate pingete tõttu.