Zahara adopteerimise ajal oli teada, et tema bioloogiline ema on surnud. Paar aastat hiljem selgus, et et Etioopiast pärit Mentewab Dawit Lebiso on elus ning täie tervise juures.

Brangelina suhtedraama arenedes hakkas Mentewab otsima võimalust saada enda tütrega ühendust. Murest murtud ema pidas Dailymailiga maha emotsionaalse vestluse ja anus lääne staaridelt võimalust 12-aastase Zaharaga rääkida ja talle teada anda, et tal on ema, kes armastab teda täpselt sama palju kui särav näitlejagi. "Palun laske mul lihtsalt tütrega rääkida... Ma tahan, et ta teaks, et ma olen elus ja tahan temaga väga ühendust saada. Ma ei taha teda tagasi, aga lihtsalt võimalust talle helistada ja juttu rääkida."

Mentewab tunneb, et Hollywoodi staar on pakkunud tütrele parema elu, kui see Etioopias võimalik oleks olnud. "Ma tean, et ta on üles kasvanud teises riigis ja ta räägib teist keelt. Tal on elu, mida mina poleks talle kunagi anda saanud, aga ma siiski soovin mingisugust kontakti," anub ema väljaande vahendusel.