Amy Locane sõitis 2010. aasta juunis otsa pööret alustavale autole. Kaassõitja Helene Seeman suri ja tema abikaasa sai vigastada. Politsei andmetel oli Locane enne rooli taha istumist joonud mitmeid klaase veini.

2013. aasta veebruaris määrati kunagisele telekaunitarile karistuseks kolm aastat vanglas, millest reaalselt istus naine ära vaid kaks ja pool. Viis kuud pärast vabanemist andis tema abikaasa Mark Bovenizer sisse lahutuspaberid. Locane ei tohi järgmised 31,5 aastat autot juhtida ja hetkel elab ta üksi New Jerseys, kus ta kord nädalas käib anonüümsete alkohoolikute kohtumistel, kirjutab Daily Mail. Tal on endise abikaasaga kaks tütart, ent näitleja suhtlus oma lastega on piiratud.

Foto: Vida Press

"Vanglas olemine on ebainimlik. Sa pead koos 60 naisega duši all käima. Sul ei ole mingit privaatust. Lugesin palju raamatuid, et enda mõtteid mujale viia. Vangivalvurid sorisid mu kirjades. Tütred saatsid mulle emadepäeva puhul kaarte, ent valvurid ei lubanud mul neid endale jätta, sest need olid liiga suured või litritega," rääkis Locane väljaandele NJ Advance Media.

Naise sõnul on vanglas olemine justkui enda surma tunnistamine: "Algul inimesed kirjutavad sulle, kuid siis nad kaovad. Vahel võtavad võhivõõrad sinuga ühendust ja käsivad sul tugev olla."

Locane on saanud pärast vabanemist mitmeid pakkumisi, kuid hetkel ta meelelahutusärisse naasta ei kavatse: "Tahan esmalt kainena püsida. Tahan aidata inimesi, et nad samasugust viga ei teeks. Tahan hoiatada noori purjuspeaga autorooli istumisega kaasnevate ohtude eest. Kõik arvavad, et nendega ei saa midagi sellist juhtuda."