53-aastane Johnny Depp esitas möödunud kuul ettevõte The Management Group (TMG) vastu kohtuhagi. Staar süüdistab oma endiseid nõunikke temalt kümnete miljonite eurode väljapetmises, ilma loata laenud võtmises ning tema finantsprobleemide varjamises. TMG ei jäänud aga käed rüpes passima ning esitas näitlejale vastuhagi, vahendab Daily Mail.

TMG ütleb, et Depp on rahalistes raskustes ise süüdi, sest laristas hiigelsummasid oma luksuslikule elustiilile, mille hulka kuuluvad superjahid, kiired autod, isiklikud saared ja suurejoonelised villad. "Kariibi mere piraatide" staaril olevat igakuiseid väljaminekuid 1,7 miljoni euro eest, sealhulgas 235 000 eurot eralennukite ja 35 000 veini peale.

Depp on erinevate losside ja majade peale, mida kokku on 14, kulutanud üle 69 miljoni euro. Teiste väljaminekute hulka kuuluvad nurjunud plaadifirma pidamine, turvateenused ja erinevate Hollywoodi mälestusesemete hoiustamine. Lisaks olevat Johhy Depp kulutanud 2,7 miljonit dollarit selleks, et oma hea sõbra Hunter S. Thompsoni tuhk kahurist välja tulistada.

TMG, mis tegeles staari rahaasjadega aastatel 1999-2016, hoiatas enda sõnul näitlejat liigsete kulutuste eest, ent Depp ei kuulanud neid ning tänasel päeval võlgneb tal neile pea 4 miljonit eurot. "Depp vastas meie nõuannetele vandudes ja samas suurendas ta oma kulutusi. Ta nõudis, et tema ärijuhid leiaksid võimaluse see kõik kinni maksta. Depp on ainuisikuliselt süüdi finantskriisis, millega ta hetkel silmitsi seisab. Ta keeldus elamast oma võimaluste piires ega hoolinud TMG korduvatest hoiatustest tema majandusliku seisukorra kohta," seisab kohtudokumentides.