Deadline kinnitas, et DiCaprio järgmine projekt on "The Black Hand", milles näitleja mängib peaosa ning on ka filmi produtsent. Tegemist on Stephan Talty romaanil põhineva filmiga, mis räägib nö. Itaalia Sherlock Holmesist.

Tõsielulistel sündmuste põhinev lugu leiab aset 1900ndate alguse New Yorgis, mida on tabanud kuritegevuse laine. Selle taga on Itaaliast pärit gängsterid, kelle sümboliks on must käsi. Nad röövivad inimesi, hoiavad neid pantvangis ning nõuavad omakeste käest raha. Itaalia päritolu New Yorgi politseinik ning Joe Petrosino paneb kokku rünnakrühma, et leida inimesed musta käe sümboli taga.

Gängsterifilmid on jälle teemas: viimati võttis žanri ette Ben Affleck filmiga "Öö seadus", mis põhines samuti raamatul. DiCaprio jaoks pole antud žanr ka võõras: ta mängis peaosa näiteks Martin Scorsese gängsterifilmides "Kahe tule vahel" ("The Departed") ja "New Yorgi jõugud" ("Gangs of New York").

Musta käe maffiast on ka varem filme tehtud: Gene Kelly "Black Hand"(1950) ja Itaalias valminud "The Black Hand" (1973).

Loe lisaks:
Leonardo DiCaprio 15 kaunist ja andekat endist tüdruksõpra.
15 üllatavat fakti Oscari võitnud Leonardo DiCaprio kohta.