Andrus Elbing ehk Kessu ehk Beebilõust sündis 24. juulil 1981 Kuressaares. Ta on pärit probleemsest perekonnast, kakelnud politseinikega, elanud vargaelu, veetnud öid hullumajas, kaks korda kinni istunud, üllitanud räpiplaadi "32 Kuupi" ja tituleeritud Eesti ainukeseks gängstaräppariks.

2000. aastast kuni 2002. aastani kandis Beebilõust vanglakaristust korrakaitsja ründamise eest. Peale vabanemist ta ei muutnud elustiili ja jätkas samas seltskonnas, kus ta enne oli.

Ta kandis 2003. aastast kuni 2007. aasta novembrini vanglakaristust eluohtliku vigastuse tekitamise eest. Väidetavalt algas probleem sellest, et ohver ründas teda klaaspudeliga. Beebilõust võttis selle pudeli ära ja virutas sellega ründajat. Tagajärjeks oli sügav lõike-rebimishaav, kilpnäärme ülemise arteri vigastus ja suur verekaotus.

Lisaks kuritegevusele on Beebilõust kuulsust kogunud ka muusikategemisega. Tema tuntumad laulud on "Mendid", "Imperato" ja "Isale". 1998. aastal asutas ta koos Okym Riimiga grupeeringu HaDeC. Vanglas olles lõi ta bändi Verba Ab Intra.

2011. aastal ilmus nime Beebilõust all tema debüütalbum "32 Kuupi", väljaandjaks Legendaarne Records. "Ma pole ohtlik ja püüan vältida kõiki teemasid, mis mind vanglasse tagasi viiks. Püüan hoida väga madalat profiili," rääkis Beebilõust plaadi ilmumise ajal Õhtulehele.

2015. aastal ilmus tal album "Valge Lipp", mis valiti Eesti Hip-Hop albumiks 2015. Aastal 2016 ilmus album "Must Lipp".

Piirkiirus on kilpkonnadele

Möödunud aasta sügisel avaldas Beebilõust avaldas pildijagamiskeskkonnas Instagram mitu autos jäädvustatud videot, kus ta rekka’dest mööda sõites ülisuurt kiirust arendas.

Näiteks on ühes klipis näha, et sõiduki kiiruseks on lausa 265 km/h. "Piirkiirus on kilpkonnadele," kommenteeris ta ise. Kui Publik huvi tundis, vastas räppar: "FO. (fuck off ehk käi kuradile – toim) Delfi, mis kuradi enam kui 200kmh, 265 raisk."

Uus algus?

Veel aasta alguses, 21. jaanuaril, postitas Beebilõust Instagrami pildi, kus ta on väidetavalt kainem kui kunagi varem ja kommenteeris, et tegemist on uue algusega. "Kuidas teiega lood?" uuris ta oma fännidelt

Laupäeva hommik. Olen kainem kui kunagi varem, kuidas teiega lood? Blõusta uus algus. Kohtume EMA-l! #3daydetox

A photo posted by Beebilõust (@andruselbing) on Jan 21, 2017 at 2:52am PST