Naise otsusega üles astuda polnud rahul tema tütre abikaasa pereliikmed - Lauri Grand Uustalu, Gerli Grand Uustalu, Gowri Grand Uustalu, Sirli Salumäe ja Erika Raji Uustalu kaebasid Pressinõukogule, et saates halvustati nende perekonda ja noorte pulma.

Tule alla sattudes vastas telekanal laimule et „Evelin“ on talk show formaadis vestlussaade, kus esinevad inimesed räägivad vabas vormis erinevatel teemadel ja teevad seda ka emotsionaalselt. Lisati, et Erika Salumäe rääkis kogemusest selgelt isiklikust vaatevinklist, tema esinemine saates oli väljapeetud ja viisakas. TV3 väitis, et saatesse olid kavandatud Sirli Salumäe koos elukaaslase Gowri Grand Uustaluga ning saate meeskond hankis neile ka lennukipiletid. Mõlemad aga keeldusid saates osalemisest, kui selgus, et saates on ka Erika Salumäe.

Kaalutlemise tulemusena mõistis Pressinõukogu TV3-e ja Ilvese show siiski õigeks: Pressinõukogu otsustas, et TV3 ei ole 8. septembri saates „Evelin“ eksinud ajakirjanduseetika koodeksi vastu. Pressinõukogu hinnangul ei naeruväärista ega laima saade kaebajate perekonda.