Carlos tegi oma unistuse täide viimiseks Hooandja ühisrahastusplatvormi kaudu kampaania, sest Kuubale minekuks kulub 4000 eurot, mida režissööril pole kuskilt võtta, kuigi sealsetel meistrikursusel osalemiseks taotleb Carlos rahastust erinevatest allikatest, nagu Colombia Filmi Instituut, aga ka erinevatest Eesti organisatsioonidest, kuid sellele vaatamata kulub igasugune toetus ära.

6.−16. märtsini toimub Kuubal Havanas praktiline meistrikursus, kus tuleb Werner Herzogi näpunäidete järgi teha valmis lühifilm.

Hooandjas küsitud summa polnud aga vajaminev 4000 eurot, vaid hoopis 1500, kuid 13. veebruari seisuga on koos juba üle 2700 euro. Toetusi saab jagada ka nüüd, mil küsitud summa on juba käes. Vastutasuks antakse võimalus olla seotud filmi loomisega.

Hooandja kodulehel väljendab Carlos ka oma imetlust Herzogi suhtes:

Werner Herzog on filmirežissöör, stsenarist ja produtsent. Ta õppis ajalugu, kirjandust ja teatrit, kuid ei ole ühtegi eriala lõpetanud. Ta asutas oma prduktsioonikompanii 1963. aastal. Ta on lavastanud erinevaid oopereid, muu hulgas ka Baieri Riigiooperis Saksamaal ja Milano La Scalas Itaalias. Oma filmide eest on Herzog pälvinud mitmeid rahvusvahelisi auhindu. Aga lisaks tuntakse teda ka tõestisündinud juhtumite poolest: ta oli ainus režissöör, kes suutis töötada koos Klaus Kinskyga; kord sõi ta ära terve kinga, kuna kaotas kihlveo noorele filmitudengile (Errol Morrisele); ja ta on päästnud Joaquin Phoenixi autoõnnetusest.

Ta on üks vähestest inimestest, kelle elulugu tundub uskumatum kui tema filmid. Seejuures pole Herzog filmitegijana kunagi lakanud filmikunsti piire nihutamast ning uusi ja erinevaid lugusid jutustamast. Enamik neist uurivad inimhinge sügavamaid soppe ja seda, kuidas me suhestume ümbritseva reaalsusega. Võimalus teha film tema juhendamisel on harukordne ja ma ei suuda ära oodata, kuni saan selle tagasi Eestisse tuua ja seda siin jagada.