Prikenfeld on kõlama pannud paljude Eesti artistide lood ning tänavustel Eesti Muusikaauhindadel nomineeritud albumite seas oli suisa viis tema miksitud või produtseeritud: nii I Wear* Experiment, 5miinust, Metsakutsu, Beebilõust kui ka Elephants From Neptune'i plaatidel oli mehe kätt tunda.

90ndate keskel hiphopimaastikul DJ Critikali nime all tegevust alustanud Prikenfeld on ka A-Rühma ja Cool D biitide eest vastutav, kuid tuntuim on ta grupi HU? ühe liikmena. Loomulikult ei saa unustada ka tema sooloprojekti Bert On Beats, mis rahvusvaheliselt isegi rohkem tunnustust leidnud kui kodumaal.

Lisaks Hannaliisa Uusmale räägvad DJ Critikalist "Weekenderis" Reket, Cool D ja Robert Linna Elephants From Neptune’ist ning loomulikult saab sõna ka biidimeister ise.

Saates on veel teinegi mees, kes tuntud artistide edu taga seisab, seda aga juba globlaalsel tasandil – DJ Locksmith Rudimentalist räägib, kuidas nad pubis John Newmani laulmas nägid ning ta enda hoole alla võtsid. Ka tänavu Brit Awards’il enim nominatsioone pälvinud Anne Marie oleks Rudimentalita veel siiani ehk maailmale tundmatu.

Samuti tuleb täna "Weekenderis" juttu briti ühest kuulsaimast punapeast Ed Sheeranist.


Eesti ainus popmuusikasaade "Weekender" on TV3-e eetris täna kell 23.30.