Hetkel, mil Publiku Telehunt arvas, et tema pimedas helkivad silmad on kõike näinud, lasti eetrisse "Prooviabielu". Juba varasemalt kosjasobitussaates ebaõnnestunud näitsikud, justkui "must ja valge koer" Liisa ja Helen asusid nüüd siis uusi mehepoegasid ekraanidel ekspluateerima.

Aga eks kahele krehvtisele piigale anti ka vastavad molud vastasteks. Mustapäisele Liisale "kosja" saadetud sloveenlane paistis pigem tasuta öömaja tahtvat. Näitsiku liibuvatest liigutustest ja pidevast itsitamisest ei tundunud välismaine härra kuigi huvitet olevat ning kuigi noormees säilitas vähemalt esimese osa vältel küllaltki viisaka olemise, oli siiski näha, kuidas Liisa kleepiv loomus mehele kuigipalju ei sümpatiseerinud.

Muidu end seni netis ja intervjuudes kui küllaltki kõva mutti presenteerinud Helen jättis saates absoluutselt infantiilse mulje. Et üks 25-astane magistrant (nagu saates teda pidevalt tituleeriti) endal emme põlle alt väikelinna saadetud 19-aastasel mömmil pea segi laseb ajada ja täiesti arulagedaks muutub, on omaette kurioosum. Sekka ka sortsuga klassikalist šovinismikildu, stiilis "hakklihakaste pole piisavalt hea, naine proovi uuesti" ning ongi üks "klikisaade" valmis.

Kõige õudusttekitavam kogu selle "tõsielusaate" juures on aga tõik, et sellised justkui peaksid olema siis meie noorte naiste eeskujud. Et säärastele tegelastele antakse platvorm, paneb ka Telehundi rasvase haavleid täis rinna õudusest värisema. Suhteliselt tülgastav oli vaadata, kuidas täisjõus kenad ja esiti toimekatena tundunud iseseisvad naised muutusid esimeste suvaliste mehepoegade ilmnedes lalisevateks ja ebakindlateks udusulgedeks.

Telehunt loodab oma halli susisüdamega, et rämepiinlikud "voodistseenid" olid siiski väga halb näitemäng ja lavastus ning tegelikkuses ikka kaks täiskasvanud inimest, nagu seda on Helen ja see "noortalunikust" meesisik, sellist dialoogi ühises voodis ikkagi esita. Sellised kodumängimised peaksid jääma koolide õppekavas umbes kuuenda klassi koduste ülesannete tasemele. Telehunt loodab, et neiud saavad oma rumala otsuse eest labast saadet teha vähemalt nii palju raha, et ei peaks enam päevagi palgatööl käima. Muul viisil ei oska küll näha, miks säärane kogemus kellelegi kasuks peaks tulema.