Tartu Ülikooli tudeng Helen ja Saaremaa medõde Liisa on noored naised, kes kuidagi ei suuda leida seda õiget ja ainust. Nüüd aga said neiud kirgliku võimaluse elada koos kuue erineva noormehega nagu mees ja naine ning seejärel ootab kõiki ees otsustav valik.

Olgugi, et televaatajad said eile näha alles Heleni esimest prooviabielu ning elu teiste noormeestega jõuab eetris alles järgmiste nädalate jooksul, võib saate lõpptulemust juba aimata. Nimelt ilmneb Raplast pärit noortaluniku Kalvi-Kalle sotsiaalmeediast, et tema ja Helen on ametlikult koos ja seda juba alates möödunud aasta sügisest. "Sada protsenti võetud," seisab mehe Facebooki kontol.

Kuluaarides sahistataks, et Helen ja Kalvi-Kalle olevat tuttavad olnud juba ammu enne saate filmimist. Õhtuleht uuris TV3 käest, kas tõesti olid Helen ja Kalvi-Kalle juba varem lähedased tuttavad ja kuidas reageerisid nemad, kui said võtete algul teada, et üks naisosaleja juba saates osaleva mehega suhtes on. "Meile teadaolevalt ei olnud Helen ja Kalvi-Kalle eelnevalt ehk enne telesaate salvestust tuttavad. Kui see vastaks tõele, siis peab neis mõlemas olema peidus tõeline näitlejaanne," kommenteeris kõlakaid TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum. "Heleni ja Kalvi jaoks algas "Prooviabielu" täpselt nii, nagu te seda ekraanil nägite," ütles programmijuht Urmas Eero Liiv napisõnaliselt.