Grimmi kategooria kindel võitja oli kõikide ennustuste kohaselt palju paremini võetud ulmefilm "Star Trek tundmatusse", kuid ilmselt meeldisid Akadeemia liikmetele Jokker ja Harley Quinn palju rohkem kui "Star Treki" tulnukad.

"Suitsiidisalgal" on kriitikute arvamusi koondaval leheküljel Rotten Tomatoes (RT) koondhinnanguks 26%. Kasutajate numbrilisi hinnanguid koondava IMDB andmetel on inimesed pidanud filmi 6,2/100 vääriliseks.

"Shawshanki lunastus" ("The Shawshank Redemption",1994) koondhinnang on RT andmetel 91%, IMDB oma aga 9.3, olles seejuures IMDB TOP 250 parima filmi nimekirjas esimene. "Shawshanki lunastus" kandideeris 7 Oscarile, kuid ei võitnud mitte ühtegi.

"Shawshanki lunastus" pole ainuke film, millel on vähem Oscareid kui "Suitsiidisalgal": nendeks on "Hiilgus" ("The Shining"), "Psühho" ("Psycho"), "See imetabane elu" ("It's a Wonderful Life"), "Ole minuga" ("Stand by Me"), "Memento", "Reekviem unistusele" ("Requiem for a Dream"), "Pinge" ("Heat"), "Jõulueelne õuduslugu" ("Nightmare Before Christmas"), "Edward Käärkäsi" ("Edward Scissorhands", "Sõit" ("Drive") ja "Kaklusklubi" ("Fight Club").

Interneti reaktsioon "Suitsiidisalga" võidule on muidugi nähtus omaette: