Pikemalt kommenteeris Kivisaar juhtunut Õhtulehele. "Mina ei oska öelda, milles praegu probleem on. Tuvastasime, et see ei olnud nii, ja kuigi me ei pidanud seda tegema, jaurasime kaks päeva eetris, kuidas helistaja eksis ja see ei olnud Ossinovski, see ei olnud Ossinovski. Mida me veel tegema peame?" esitab Kivisaar küsimuse.

"Me ei ole vabandust palunud. Me oleme korrigeerinud raadiokuulaja valeväidet, mille ta eetrisse laskis," sõnab Kivisaar, kelle sõnul justkui ei nähta käesoleva juhtumi puhul vabandamiseks põhjust.

Publiku 28. veebruaril esitatud küsimusele, mis kaalutlustel Ossinovskid hommikuprogrammis ette võeti ning kuidas ületati eetiline dilemma perevägivalla teemadel arutledes, Kivisaar ühest vastust ei andnud. "Hommikuprogrammis tuli jutuks, et kaamera püüdis tantsupõrandal kinni tülitseva paari," konstateeris Kivisaar, et tõesti raadioeetrisse selline saatesegment jõudis.

Kas raadiotegijad perekond Ossinovskite ees ka vabandada kavatsevad, jäi 28. veebruaril avaldatud Kivisaare vastusest selgusetuks. "Kümnekonna minuti pärast lükkasime raadiokuulaja väite ka otseeetris ümber. Samuti tuli see raadiokuulaja eksimus ka tänases hommikuprogrammis korduvalt jutuks," lisas ta lõpetuseks.