Koit Toome soolokarjäär sai tuule tiibadesse aastal 1998. Tema esitatud laul “Mere lapsed”, mille autoriteks on Ithaka Maria, Tomi Rahula ja Peeter Pruuli, esindas Eestit 1998. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Birminghamis, kus sai 12. koha. Hiljem on muusik üritanud Eurovisionile naasta korduvalt. Tema ning Maarja, Evelin Samueli ja James Wertsi esitatud ballaad “Know What I Feel” (autorid Kersti Kuusk ja Imre Sooäär) pidi aastal 2003 alla vanduma ansamblile Ruffus. Aastal 2007 kiikas Koit Eurovisioni poole looga “Veidi veel”, kuid üllatuslikul kombel jäi ta eelvoorus suisa viimaseks.

Nooruke Laura astus laiema avalikkuse ette aastal 2005, mil osales Eurolaulu finaalvoorus nii oma soololauluga “Moonwalk” kui ka looga “Let’s Get Loud” ansambli Suntribe koosseisus. Laura mõlemaid laule saatis edu — “Moonwalk” jäi küll teiseks, kuid toona Kiiveis toimunud Eurovisionile sai ta sõita esikoha napsanud Suntribe’iga. Plikadepunt saavutas poolfinaalis 18. koha.

Lauljatar on hiljem püüdnud iseseisvalt Eurovisionile naasta tervelt kolmel korral. 2007. aastal osales ta Eurolaulul looga “Sunflowers, mis jäi kolmandaks. Kaks aastat hiljem startis Eesti Laul ning lugu “Destiny” tõi talle samuti kolmanda koha. Möödunud aastal oli Eurovisionile sõit juba käeulatuse kaugusel, ent “Supersonic” pidi alla vanduma Jüri Pootsmannile.