1. "Keskpäevane praam" (1967)

Roll: Noormees "Moskvitšis"
Jaanipäevasel Virtsu-Kuivastu praamil satuvad kokku kõige erinevamad inimesed: juuksur oma dotsendist abikaasaga, tema sõjainvaliidist vend koos õe hüljatud lapsega, neli murdehuvilist tudengineidu ja neli noort spetsialisti, bussitäis mandril käinud saarlasi ning armunud paar, kes end jänestena veoautokoormas praamile smugeldanud. Haige peaga tüürimees laseb eeskirjadele vaatamata pardale kaks kütuseautot ja keset merd selgub, et praamil seisva veoauto furgoonis on süttinud puuvill.

2. "Valge laev" (1970)

Roll: režissöör ja näitleja
Kui kaks Nõukogude Eesti noort, Juhan ja Linda Rootsis randuvad, on neil seljataha jäänud pikad ideoloogilised debatid sõpradega, mille ootamatuks tagajärjeks on mõrv. Noored ei tea, et siin kohtuvad nad inimestega, kes neid juba tükk aega on piiranud, et neid enda huvides ära kasutada. Kuigi kodumaalt püütakse neid aidata, kõnnivad nad ikkagi kuristiku serval.

3. "Metskapten" (1971)

4. "Tavatu lugu" (1973)

Roll: režissöör
Äsja ülikoolist tulnud kriminalist saab ülesande juriidiliselt vormistada süütamisjuhtum, mille on omaks võtnud 18aastane Epp-Kai. Ent ta ei näe tüdruku teol motiivi. Tema partner, kogenud uurija, kellel on tööd niigi küllalt, ei pea vajalikuks pikki vestlusi süüalusega. Noor uurija aga tajub, et Epp-Kai varjab midagi, ja et eeluurimisvanglas peab ta meeleheitlikku võitlust iseendaga, püüdes leida õiget teed.

5. "Löö vastu" (1975)

Roll: Noormees
Film kutsub oma vaatajaid mõtisklema selle üle, kuhu on välja jõudnud tänapäeva sport. Kas noorel, ausal ja kompromissitul sportlasel on spordis tulevikku või peab ta kaasa minema ebaausate võtete ja kõigest sellest tuleneva alatu mänguga?
Card

6. "Surma hinda küsi surnutelt" (1977)

Roll: Uurija
Pärast 1924. aasta detsembrimässu tegutsevad kommunistid põranda all. Üks nende juhtidest, Anton Sommer, intelligentne ja põhimõttekindel mees ning aateline kommunist, võetakse kinni ja antakse sõjakohtu alla. Ta vaikib ülekuulamistel, sest leiab, et ennast süüdistuste eest kaitsta on ebaväärikas. Võimukandjad püüavad teda sundida tunnistama revolutsionääride kaotust, kuid Sommerile on au tähtsam elust. Tema eest maksab kätte võitluskaaslane Ester, kes aga nii arvatavale reeturile kui Sommeri abikaasale ja laste emale näkku vaadates tajub, et lähedase inimese kaotust ei heasta miski.
Watch video!

7. "Ideaalmaastik" (1980)

Roll: Rajoonikomitee sekretär
1950ndate algus. Komsomoliaktivist Mait Kukemeri lähetatakse maale kevadkülvi tempot tõstma. Kolhoosnikud eesotsas esimees Tuvikesega ei kiirusta põllule, sest madalad maad on liiga märjad. Ka seemnevilja ei jätku, ülemused linnas aga nõuavad tulemusi. Noorel külvivolinikul tuleb leida lahendus, olgu hea või kurjaga, ja sel helgel ja hullul kevadel saab ta mõndagi teada nii elust kui enesest.

8. "Minu Leninid" (1997)

Roll: Vene sandarmiülem
Noor ja ettevõtlik Aleksander Kesküla kavatseb ära kasutada enamlaste juhti Leninit, et tekitada Venemaal Saksamaa rahadega revolutsioon ja luua Venemaa loodeosas Suur-Eesti. Julgeolekukaalutlustel otsitakse ja koolitatakse Leninile viis teisikut, kes kõik lõpuks Venemaale revolutsiooni tegema sõidavad. Kuidas lepib sellega päris-Lenin, kuidas teda ümbritsevad naised ja võitluskaaslased - need on küsimused, mille vastused sünnivad Kesküla leidlikus peas veel enne, kui asjaosalised ise küsidagi taipavad.
Watch video!

9. "Surnumatja" (2005)

Roll: Jaamaülem
Calvin kaalutleb endalt elu võtmist, kuid tuleb viimasel hetkel parema idee peale. Ta asutab suitsiidibüroo väikeses lummeuppunud linnakeses kusagil maailma äärel. Oma suitsiidimüügi ideega loodab ta teenida suure varanduse. Loomulikult pole Calvinil plaanis müütada äraleierdatud enesetappe. Tema ideed sellest ilmast lahkumiseks on täiesti ainulaadsed ja jalustrabavad, garanteerides sedasi klientidele postuumse kuulsuse ning olles niisiis väärt kenakese summa raha. Calvinil näib olevat õnne – äkitsi soovib terve linnake suitsiiditeenust kasutada. Ent just siis, kui Calvini suurim tehing ootab “elust viimist”, sunnib miski Calvinit meelt muutma.
Watch video!

10. "Meeletu" (2006)

Roll: Vallavanem
Neljakümneaastane edukas ettevõtja Toomas otsustab teha aastase pausi - jätta naine, poeg ja äri ning asuda elama üksildase metsajärve äärde vanasse talumajja. Peatselt koputab uksele naabrimees, tema järel ka teine, ja näib, et terve küla värvikad elanikud vajavad temalt sõnumit, millele vihjab salapärane metsaneid. Toomas tunneb eneses tõekuulutaja väge ja vaimu. Kui aga abikaasa ja äripartner teda külastavad, tuleb loosse ootamatu pööre.