Disney avaldas esimese pildi Emily Bluntist kuulsa lapsehoidjana ning see jätab mulje, nagu poleks aeg talle üldse mõjunud. Kas "Tüdruk rongis", "Sicario" ja "Homse piiril" staar Blunt on Julie Andrewsi poolt surematuks mängitud rollis pea sama hea? See selgub järgmisel aastal.

"Mary Poppins Returns" linastub 2018. aasta talvel ning teeb sellega omamoodi rekordi: mitte ühegi järje vahel pole varem olnud 54 aastat, kuigi kahe loo vahel on kõigest 25 aastat.
Filmi lavastajatoolis istub Rob Marshall ning kui arvestada, et ka "Mary Poppins Returns" on muusikaline fantaasiakomöödia (jah, me kuuleme Emily Blunti laulmas), siis on temasugune režissöör filmi jaoks ideaalne. Marshalli käe all valmisid näiteks muusikalid "Chicago" (13 Oscari nominatsiooni, 6 võitu), "Nine" ja "Sügavasse laande". Lisaks veel draama "Geisha memuaarid" ja ebavajalik piraadifilm "Kariibi mere piraadid: Võõrastel vetel".
"Mary Poppins Returns" teistes osades on Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters ja Colin Firth.