Benny kosmosekiiver

Kui sa vaatad Lego filmi, otsi mõra Benny kosmosekiivris. 1980ndatel, kui kosmosekutti loodi, kasutati nõrka plastikut ning disain oli nigel, mistõttu praktiliselt kõikidel tolle aja kosmonaudi legomehikestel oli kiivris mõra.

Batmani viha

Batman on pea kogu filmi jooksul sünge ja pahur, aga tal on selleks ka põhjust. Kui tiim esimest korda unistuste maale jõuab, tantsivad Batmani ümber kaks tegelast - kloun ja krokodill. Tegemist on kahe tegelaskujuga, kes on väga sarnased Batmani vaenlastele - Jokker ja Killer Croc.

Croissant’id ja vorstid

LEGO filmi üheks läbivaks naljakas on tegelaste suur armastus sarvesaiade ja vorstide vastu. Põhjus on tegelikult ääretult lihtne. LEGO maailmas on keeruline leida toitu, mis mahuks kujukestele kätte. Kergeks lahenduseks olid sarvesaiad ja vorstid, mida lisaks sobivale kujule oli ka lihtne toota.

Morgan Freemani esimene hääleroll

Morgan Freemani häält on varemgi erinevates reklaamides ja klippides kasutatud, kuid tal pole kunagi olnud võimalust anda oma hääl mõnele animafilmi karakterile. LEGO film ja karakter Virtuvius on selles mõttes näitlejale esmakordseks kogemuseks.

Kaheksa ja pool aastat

Filmi alguses välja toodud lause “Kaheksa ja pool aastat hiljem” võib esialgu kindlasti küsimusi tekitada, aga sellel on märgiline tähendus - nimelt kaheksa ja pool aastat varem oli filmis nähtava inimlapse isa peitnud ära kõik LEGOd, mille laps siis ühel hetkel avastas.

Naljakale koguperefilmile saad kaasa elada juba täna, 18. Märtsil kell 20 filmikanalil TV1000 Premium, mida näeb teleoperaator Viasati vahendusel või läbi suuremate kaabeloperaatorite.