47-aastane Wyclef Jeanon maailma üks võimsamaid ja hinnatuimaid hiphopiartiste ning tõeline legend. Algselt pälvis mees tuntuse 90ndate kultusgrupi The Fugees koosseisus. “Killing Me Softly”, “Ready or Not” ja “No Woman, No Cry” on vaid väike valik selle ülimenuka bändi hittidest. Esimese sooloalbumi andis Wyclef Jean välja 1997. aastal. Laulukirjutaja ja produtsendina on ta võitnud ühe oma Grammy'dest ülimenuka Carlos Santana albumi "Supernatural" eest (2000), mille üks kuulsaimaid lugusid "Maria, Maria" on just Jeani produtseeritud. Youtube'i keskkonnas ligi 100 miljonit vaatamist kogunud originaalvideos osaleb ka Wycelf isiklikult.

Mees on oma pika ning eduka karjääri jooksul teinud koostööd selliste kuulsate nimedega nagu Shakira, Whitney Houston, Stevie Wonder, Avicii, Carlos Santana, Mary J Blige, Macy Gray, Eric Clapton, Akon, Lil Wayne, Cyndi Lauper, Timbaland, Will.iam, Eve jpt.

Muusikalegend Wyclef Jeani kontserdi piletid tulevad müügile www.piletilevi.ee ja Piletilevi müügipunktidesse 22. märtsi varahommikul.

Eksklusiivsele kontsertõhtule paisatakse müüki vaid 700 tava- ja 300 VIP-piletit.