Kahtlemata on Arnold Schwarzeneggeri tuntuimaiks rolliks robotsõdalane Terminaator, kelle naasmist suurele ekraanile on fännid juba pikka aega oodanud. Paraku kirjutab The Guardian, et frantsiisi õigusi omav Paramount on otustanud öelda Terminaatorile "Hasta la vista, baby" ehk ulmerobotist rohkem filme neid plaanis vändata ei ole.

"Terminaatoril ja Arnoldil on kriips peal," sõnas Paramountile lähedane allikas. "Filmikompanii on järje täielikult kõrvale heitnud, mis tähendab, et eelproduktsiooniks ja uueks filmiks pole mingeid plaane. Näitlejatele pakuti pikaajalist lahendust, ent seda ei juhtu."

Saaga värskeim osa pealkirjaga "Terminaator Genisys" ilmus aastal 2015 ning ehkki see USA kinodes eriti kopsakat kasumit ei teeninud, suudeti rahvusvahelisel turul, eriti Hiinas, suudeti olla edukas ja ülemaailmselt kraabiti kokku 400 miljonit dollarit. "Terminaator Genisyse" eesmärk oli filmiseeriale uus hingamine anda, kuid kriitikutele see meelt mööda ei olnud ja priskest kasumist hoolimata jahenesid filmistuudio bosside tunded.

Arnold Schwarzenegger astus esmalt Terminaator (T-800) rolli aastal 1984, kui küborg saadeti ajas tagasi ülesandega tappa ühe tähtsaima tulevase vastupanuliikumise juhi ema. Roll tegi Schwarzeneggerist globaalse staari ja mees jätkas robotsõdalaste kehastamist ka sarja jätkudes "Kohtupäev" (1991) ja "Masinate mäss" (2003). Tal oli pisiroll ka 2009. aastal ilmunud saaga neljandas filmis, kuid peakangelase kingadesse astus ta alles paar aastat tagasi.