Disney tegevdirektor Bob Iger ütles, et valmiv Star Warsi film paljastab, kuidas smuugeldajat Han Soloks hakati kutsuma ehk tegemist ei pruugi olla tema sünninimega, kirjutab The Guardian.

Iger lobises detaili välja ühes Califronia ülikoolis peetud loengul, kus ta vihjas ka, et filmis näidatakse Han Solo esimest kohtumist tema ustava semu Chewbaccaga.

“Filmis algab ajal, mil Han Solo oli 18-aastane ja selle käigus jõutakse tema 24. eluikka. Selles ajavahemikus juhtusid mõned asjad, mis olid Han Solo elus tähendusrikkad — näiteks teatud sõiduki omandamine ja ühe teatud Wookiega kohtumine, need asjad leiavad aset selles filmis. Samuti saate te teada, kuidas ta oma nime sai,” jutustas Iger.

Hetkel veel ametliku pealkirjata Han Solo filmi lavastajateks on Phil Lord ja Christopher Miller. Hiljuti kinnitas Woody Harrelson, et hakkab filmis kehastama kriminaalist Han Solo mentorit nimega Beckett. Linateoses löövad kaasa ka Donald Glover (noore Lando Calrissiani rollis), Emilia Clarke, Thandie Newton ja Phoebe Waller-Bridge.