"The blue planet"

Kui unemaailma minek kohe kuidagi ei õnnestu, võid üritada end täiesti uude universumisse viia. Vaata Richard Attenborough ookeanielu dokumentaalfilmi "The blue planet". Filmis on hingematvad ookeanivaated ja uinutav vaalalaul.

"Monarchy"

Jäid alati ajalootunnis magama? Sel juhul on "Monarhia" näol tegu tõelise insomniaravimiga, sest ülidetailne ajaloolistel sündmustel põhinev seriaal toob uneliiva silma kui võluväel. Sari, mis kätkeb endast Inglismaa ajalugu kogu oma põnevuses.

"Renoir"

Ei huvitu siiski ookeanitest ja surnud kuningatest? Ka sellisel juhul on võimalus uinuda. Proovi vaadata uinutavat prantsuse linateost "Renoir", mis räägib kunstnik Pierre-Auguste Renoir'i viimasest modellist Andrée Heuschlingist, kes armub. Ehkki film on ilus ja hõljuva kulgemisega, on see kindlasti üks päris hea unetekitaja.

"Doctor Who" originaalversioon

Unetus pole mingi vabandus oma sisemise nohiku peitmiseks. Kultusseriaali "Doctor Who" vanad must-valged osad on netis täiesti saadaval ning kajastavad teise doktori Patrick Troughtoni tegemisi. Sarja algversioon ei paku paraku aga sedavõrd suurt põnevust kui kaasajal tehtud episoodid ning nõndaks võid end suhteliselt kiiresti pehmelt unepilvelt leida.

"Pride & Predjudice"

Maailma kirjandusklassikasse kuuluva romaani järgi tehtud filmis mängivad ka teose mastaapsusele vastavad näitlejad, ent oma küllaltki pikaldase sisu ja veniva tempo poolest uinutab see ka kõige raskema insomniahaige.