"Üks mu sõpru tuletas mulle meelde, kuidas me kord viiendas klassis Trudeau'le tappa andsime. Me mõlemad peksime teda. Ma arvan, et põhjuseks oli puhas kadedus ehk ilmselt oli ta mõnel spordialal meist parem," nentis Perry, kes ise samuti pool-kanadalane ning seal üles kasvanud.

"Ma arvan, et ta oli ainus poiss koolis, kellest meie jõud üle käis," sõnas Perry - unustades, et Trudeau isa oli tol ajal Kanada peaminister, nagu nüüd poegki! "Ma ei uhkusta üldse, muuseas. See on kohutav. Olin väga loll laps. Ma ei tahtnud teda tegelikult peksta," kahetseb näitleja pattu.

Kaks nädalat pärast ülestunnistust üleriigilises telekanalis sai Perry Trudeau'lt Twitteris vastuse: "Olen asja üle järele mõelnud ja tead, mis? Kes ei oleks tahtnud Chandlerile vastu tatti panna? Kuidas oleks uue matšiga?" viskas poliitik teletähele minevikus rusikate käikulaskmise eest kinda.

Perry siiani vastanud ei ole – ju kardab turvateenistust. Küll aga jääb lootus, et peaminister siiski naljaviluks säutsatas, sest tegu oli 1. aprilliga.

Vaata intervjuud, milles Perry juhtunut tunnistab: