Originaalis kandis sari pealkirja "Married With Children" ehk "Abielus, lastega" ning sari jooksis teles kokku 10 aastat (kokku 263 osa), enne kui uusi osi enam juurde ei tehtud. Mis on saraj tegelasi kehastanud näitlejatest tänaseks saanud?

Ed O'Neill abikaasaga

Al Bundy't kehastanud Ed O'Neill on tänaseks 70-aastane ning teeb kaasa ühes hinnatumas komöödiasarjas "Moodne perekond". Ta on abielus juba aastast 1986 ning tal on kaks tütart, kes sündisid kümmekond aastat pärast seda. Muuseas, mehe abikaasa Catherine Rusoff on ka "Tuvikeste" paaris osas kaasa löönud.

Katey Sagal

Punase juuksepahmakaga särtsakat pereema Peggy Bundy't kehastanud 63-aastane Katey Sagal andis hääle "Futurama" ühele peakangelasele Leelale ning teeb kaasa paljudes sarjades. Tal on neli last ning abieluski on naine olnud neli korda, neist viimase kaasaga on liit püsinud aastast 2004.

Christina Applegate

Blondiini-naljade prototüübist peretütart Kelly't mänginud Christina Applegate on täna 45-aastane, korra lahutatud ent uuesti õnnelikus abielus 6-aastase tütre ema ning samuti jätkuvalt näitleja, kuid saanud meedias tähelepanu ka oma võitluse pärast rinnavähiga (alates 2008), mis õnneks seljatatud sai. Ta on loomakaitseaktivist ja taimetoitlane.

Coachella festival 2013

Naistemaiast ent saamatut perepoega Bud Bundy't kehastanud David Faustino on 43-aastane ning tegutseb muusiku ja raadio-DJ'na. Ta on korra lahutatud ning elab nüüd koos oma 2015. aasta novembris sündinud tütre emaga.

Amanda Bearse

Sarja üht säravamat tähte, naabrinaist Marcy D'Arcy't mänginud Amanda Bearse on täna 58-aastane telerežissöör ning -produtsent, kes on muuhulgas üks esimesi avalikult lesbilisust tunnistanud suuri staare (tuli kapist välja aastal 1993). Tal on adopteeritud tütar. Kusjuures, ta lavastas ka 31 "Tuvikeste" osa.

David Garrison

Marcy esimese abikaasa rolli täitnud David Garrison (Steve Rhoades) on tänaseks 64-aastane ning suurema osa oma näitlejakarjäärist olnud teatrilaval.

Ted McGinley

Marcy hilisemat abikaasat Jefferson D'Arcy't (kellega ta viimase perekonnanime teadmata kogemata abiellus) mänginud Ted Ginley on täna 58-aastane ning tegutseb aktiivselt tele- ja filminäitlejana. Ta on abielus juba aastast 1991 ning kahe poja isa.
Buck Bundy

Küünilisest kiimakotist perekoera Bucki mänginud koer nimega Buck, kes sarja alguseks oli 4-aastane, kahjuks sarja lõpuni vastu ei pidanudki, sest suri 1996. aastal. Sarjast kirjuti teda välja juba veidi varem, sest vanuse tõttu ei tulnud tal näitlemine (s.o treeneri käskude täitmine) enam eriti hästi välja.

Kahe aasta eest sai Katey Sagal endale väljateenitud kuulsuse tähe Hollywoodis. Hetk oli oluline ka seepärast, et kohal oli kogu Bundy'de punt, kes paistsid ka aastaid hiljem kui üks tõeline pere: