"Ma ei saanud aru, enne kui inimesed hakkasid rääkima, et issand mida ta oma näoga teinud on," sõnas Griffith ja lisas, et seadis sammud seepeale uue kirurgi juurde, et oma eelmise kirurgi soperdisi veidikenegi parandada.

"Loodetavasti näen ma nüüd väheke normaalsem välja," sõnas ta lootusrikkalt. 59-aastane Griffith on ka oma suhetes meestega pidevalt leheveergudele jõudnud ning enim on tema elu mõjutanud eksabikaasa Don Johnson, kellega neil on ühine tütar Dakota Johnson. Viimane on filmiseeria "50 halli varjundit" peaosatäitja. "Hetkel, mil temaga kohtusin, armusin pööraselt," sõnas Griffith mehe kohta. Paar oli abielus vaid kuus kuud, kui lahutasid aastal 1976. Aastal 1989 said nad aga uuesti kokku.

"Don tegelikult ootas mind, sest ma olin võõrutusravil," sõnas naine. "Me saime uuesti kokku, kõik oli loomulik, ideaalne, armastust oli palju. Aga siis see kõik lakkas toimimast. Ma arvan, et on raske, kui suhte mõlemad pooled on suure avalikkuse tähelepanu all," lisas Griffith.

Näitlejatar on kahel korral võõrutusravil käinud, ent ütles, et oli siiski täiesti funktsioneeriv ema oma kolmele lapsele. "Ma ei olnud selline põrandail laaberdav joodik. Ma küll ei teinud asju, mida üks ema peaks tegema, aga ma olin oma lastele olemas," kirjeldas ta.