Pippa kihlus oma endisest rallisõitjast armsamaga möödunud suvel, kui mees naise kätt 3,5 karaadise teemantsõrmusega palus. Selleks hetkeks oli paar koos olnud aastapäevade jagu, ent tuttavad juba pea aastakümme.

Pippast sai rahvusvaheline staar, kui ta oma õe Catherine'i 2011. aastal toimunud pulmas üliseksikas Alexander McQueeni kleidis rahvast hullutas.

Pippa ja James ütlevad oma abieluvanded 20. mail St Mark'si kirikus Engelfieldis Bershire's. Pippa ja tema sugulased on lapsepõlvest saati just selles kirikus pühapäevaseid teenistusi väisanud. Tseremooniale järgnev vastuvõtt toimub aga Pippa ja Kate'i vanemate hiigelmõisas.

Hetkel veel pole teada täpne külaliste nimekiri, ent iseenesest mõistetavalt leiame sealt Pippa 35-aastase õe Kate'i koos abikaasa prints Williami ning nende lastega. Hetkel pole teada, kas Kate on ka pruutneitside rivis – esiti spekuleeritakse, et Kate ei soovi oma õeraasult tähelepanu röövida ning väisab pulma tavakülalisena. Kui aga prints Harry peaks osutuma kutsutuks kaaslasega, krabab ta ilmselt kaasa oma tüdruksõbra Meghan Markle'i. Pulmast ei puudu ka kindlasti Pippa kihlatu vend Spencer Matthews, kes on Inglismaal tuntud reality-televisiooni staar.

Kate'i ja Williami lapsed, 3-aastane prints George ja aastane printsess Charlotte on ilmselt lillepeig ja lilleneiu, üks neist kannab altarini ka paari sõrmused.

Hetkel arvatakse, et Pippa on pulmakleidi tellinud oma lemmikdisainer Giles Deaconi käest, sest meest nähti Pippa ja tema emaga kohtumas juba aastal 2016. "Ma ei saa selliseid kuulujutte kommenteerida," sõnas disainer veebruarikuus ajakirjale Hello! On ka võimalik, et kleit tuleb Jenny Packhamilt või Victoria Beckhamilt.

Pippa tüdrukuteõhtu toimus märtsikuus, mil Pippa käis Kate'i ja sõbrannadega Prantsusmaa Meribeli kuurortis suusatamas. Õed nautisid teineteise seltskonda ning pidutseti lakkamatult, nüüd ilmneb, et tegu oli sama nädalavahetusega, mil prints William teises kuurortis poistega tantsu lõi.