Kõik suured Hollywoodi staarid alustasid kusagilt: selleks võis olla baarmeni töökoht või hoopis lehepoiss. Nii ka hiljuti Wolverine'i rollis ("Logan") viimase etteaste teinud Austraalia näitlejaga Hugh Jackman, kes andis 1987. aastal Inglismaal Uppinghami koolis kehalise kasvatuse tunde, kuid kes oleks arvanud, et kohtub 26 aastat hiljem oma endise õpilasega ja veel mäletab teda väga selgelt.

2013. aastal Zürichi filmifestivalil intervjuusid andes tundis Jackman ära oma endise õpilase Rollo Rossi, kes on nüüd Londonis töötav vabakutseline reporter. Selle asemel, et lasta Rossil oma küsimus lõpetada, andis Jackman teada, et teab väga hästi, kellega räägib ning pööras kaamera ka tema poole. Jackman uuris naljatledes, kuidas on arenenud Rossi kehaline kasvatus, mille peale vastas silmnähtavalt punaseks tõmbunud ajakirjanik, et käib ikka jooksmas.

Rossi muljetas Jackmaniga kohtumist järgmisel päeval ka Twitteris.

Jackman külastas oma vana kooli 2012. aasta muusikali "Hüljatute" filmimise ajal ning sellest ajast pärineb ka liigutav intervjuu, kus näitleja räägib lapsepõlvest, vanematest ja armastatud naisest, kellega kohtus oma esimese rolli võtteplatsil.