Inspiratsiooniüritusel rääkis Sander Õigus pürgimisest oma kutsumuse poole. Ta on lõpetanud Hugo Treffneri gümnaasiumi, õppinud neli aastat Eesti Maaülikooli maaehituse inseneriõppes ning leidis lõpuks tee Tartu Kutsehariduskeskusesse koka erialale, mis talle aegade algusest saati on sümpatiseerinud.

Rakvere Ametikooli ehitusviimistluse eriala lõpetanud Olav Leisson muljetas võistlemisest. Ta on kaks korda osalenud kutsemeistrivõistlusel Noor Meister, esindanud Eestit 2015. aastal Brasiilias toimunud WorldSkills`il ning omab head ülevaadet, mida võistlustel enese proovile panemine ühele ametit omandavale noorele annab.

Karjääri- ja arenguvõimalusi puidutööstussektoris tuli tutvustama AS Aru Grupi juhatuse esimees Juhan Viise. Ettevõte on läbi aastate aidanud kaasa noorte koolitamisele ning on üheks keskkoolinoorte arvutijoonestamisvõistluse CADrina ellukutsujaks.

Päeva teises pooles aitasid Innove Rajaleidjast karjääriinfo spetsialist Triin Pajo ja karjäärinõustaja Tiina Halling leida oma kutsumust läbi toreda mängu.