Jenneril ilmub peagi ka memuaar, milles ta kogu protsessist lähemalt räägib. "Operatsioon õnnestus ning ma tunnen end imeliselt ja vabana," kirjutab Jenner oma peagiilmuvas raamatus pealkirjaga "Minu elu saladused". Raamat ilmub 25. aprillil.

Teadaolevalt käis Jenner operatsioonil tänavu jaanuarikuus, ent Jenneri esindajad teemat ei kommenteerinud. 67-aastane Jenner on oma peagiilmuvas memuaaris küllaltki detailne ning räägib, et tema peenisel ei olnud tema jaoks mingit funktsiooni peale võimaluse püstiseistes urineerida. "Ma tahtsin endale lihtsalt õigeid kehaosi. Ma väsisin ka peenise sissetoppimisest, et seda peita" kirjeldab ta memuaaris oma tundeid.

Ta otsustas oma operatsioonist ise avalikult rääkida selleks, et kõik inimesed lõpetaksid tema vahtimise. "Ma tahtsin, et te teaksite. Ja käesolev on ka esimene ja viimane kord, mil seda teemat arutan," kirjeldab ta raamatus. Operatsiooni kasuks otsustamine oli Jenneri sõnul keeruline protsess ja ta mõtles läbi kõik võimalikud terviseriskid.

Jenner on käinud ka erinevatel kosmeetilistel operatsioonidel, mille käigus muudeti tema nägu naiselikumaks ning paigaldati rinnaimplantaadid.

Jenner, kes on isa kuuele lapsele, tuli kapist välja 2015. aastal, mil andis intervjuu Diane Sawyerile. Mõned kuud hiljem tegi ta Caitlyn Jennerina debüüdi ajakirja Vanity Fair kaanel.