2016. aasta juulis selgus, et viie lapse vanematel on ligi 700 000 eurone võlg USA maksuameti ees. Võlg tekkis neile juba aastal 2014.

Samal ajal ähvardab McDermotti eksnaine Mary Jo Eustace meest vanglaga, sest härra pole aastaid maksnud alimente. Kohtus ütles McDermott enda kaitseks, et tal on rahaliselt rasked ajad.

Paari rahalised raskused ei lõppe paraku suure maksuvõlaga. 2016. aasta novembris teatas "Entertainment tonight", et Tori ja Dean kaevatakse kohtusse krediitkaardivõla eest, mille suurus oli ligi 83 000 eurot ning sellele eelnes ka ligi 36 000 dollariline maksmata krediitkaardi arve.

Eelmisel aastal eitas Tori igasuguseid kuulduseid oma perekonna finantsprobleemidest väites, et kuulujutud algasid pärast tema 2013. aastal kirjutet raamatut "Spelling it like it is". "See oli vaid üks peatükk, ma arvasin, et olen lihtsalt inimeste jaoks suhestuv, kuidas ka kuulsustel on mõnikord rahaga keeruline," sõnas ta.

Raamatus kirjutas Tori: "Pole mingi saladus, et mul on rahaprobleeme. Ma kasvasin üles kujutlematus rikkuses. Isegi kui ma üritan lihtsamat elustiili viljeleda, ei tule mul see välja."

Tori Spellingu esindajad jäid NY Postile kättesaamatuks.