“Kui minu esimene singel “Karma” välja tuli, ei olnud mul mingeid ootusi, kellelgi minu meeskonnast ei olnud. Mõtlesim, et vaatame lihtsalt, kuidas läheb ja läks väga hästi. Inimesed hakkasid lugu internetis kommenteerimma. Meile helistati mujalt Euroopast ja Ameerikast,” on rõõmustas 21-aastane Alma “Weekenderile” antud intervjuus, et kõik toimis.

Muusik nentis, et Soomes ingliskeelsed laulud tavaliselt suurteks hittideks ei saa ja seega kartis ta väga: “Aga inimestele meeldis ja ma olin väga liigutatud. Midagi sellist tavaliselt ei juhtu — kui laulad Soomes inglise keeles, siis neid laule ei mängita väga ka raadios.”

Põhjanaabrid loodavad, et just Alma paneb Soome maailma popmuusikakaardile. 21-aastane soomlanna töötab hetkel MNEKi ja Rudimentaliga ning ta on pälvinud isegi Elton Johni tähelepanu.

“Kindlasti tunnevad inimesed sellepärast minu vastu rohkem huvi, et ma ei näe välja nagu pop-printsess. Aga peavad olema ka head laulud — see on ikkagi kõige tähtsam selles äris,” mõtiskleb punk-ellusuhtumisega noor lauljatar.

Vaata lähemalt videost!