Elizabethil pole ei passi ega mingisugust muud dokumenti, sest kuninganna ei pea kunagi oma identiteeti tõendama, kirjutab Express. Briti monarh on käinud välisvisiitidel rohkem kui ükski teine kuningliku perekonna liige. Hetkel on tema skooriks 116 riiki, kuid tal pole veel kordagi läinud vaja ühtegi reisidokumenti. Walesi printsil ja Edinburghi hertsogil peavad passid olemas olema, ent kuninganna on ainus, kellele see reegel ei kehti.

Miks aga temal passi ei pea olema? Põhjus on lihtne — Elizabeth II on see, kes brittidele passid väljastab. Suurbritannia kodanike passis seisab, et see on välja antud tema majesteedi nimel, mistõttu ei ole kuningannal endal selle järele mingit vajadust.

Kuna ka juhiload antakse seal välja kuninganna nimel, siis pole tal vajadust ka juhilubadeks ega autonumbrimärkideks. Elizabethh II õppis autoga sõitma 19-aastaselt ning on ilma lubadeta ringi kihutanud juba 72 aastat. Protokolli kohaselt peaks kuningannat sõidutama sohver, ent kuulduste kohaselt tahab naine ikka veel ise oma kätt roolil hoida.