Otsustavas finaalsaates said lisaks tavapärastele staarkohtunikele sõna ka televaatajad, sest võitja selgitas välja telefonihääletus. Pärast tulemuste teatamist pandi "Väikestele hiiglastele" aga punkt lustaka ühisnumbriga, milles lõi kaasa ka mõned nädalat tagasi saatest välja langenud meeskond Koidu Tähed eesotsas Koit Toomega. See tekitas rahva seas palju segadust, sest teatavasti viibib Koit ju hetkel koos Laura Põldverega Kiievis toimuval Eurovisionil ning samal ajal, kui saade eetrisse läks, väisas särav paar lauluvõistluse glamuurset avatseremooniat.

"Kuidas saab olla "Väikeste hiiglaste" saade otse, kui kohal on Koit Toome? Samas on Delfis artikkel, et Koit astus koos Lauraga just Eurovisionil punasele vaibale. Kui saates inimesed hääletasid oma lemmikmeeskonna poolt, kas tegemist oli pettusega?" küsib üks kümnetest segadusse sattunud lugejatest.

"Väidetavalt saade "Väikesed hiiglased" on otsesaade, millel oli pühapäeva õhtul finaal ja nn otsesaade. Televaatajad hääletasid isegi võitjat...Kuid Koit on ju Kiievis hetkel??? Kuhu nende hääletustulemuste raha siis läks ja võitja oli siis juba varem teada mitte ei lugenud Televaatajate helistamine?" pärib teine.

"Mind huvitab, kuidas toimus saate "Väikesed hiiglased" telefonihääletus, kui peale auhindade kätte andmist lauldi ühislaulu nii, et kambas oli ka Koit Toome? Teatavasti on ta praegu Ukrainas. Mis moodi sai siis toimuda televaatajate hääletus, kui saade oli ette salvestatud? Ühislaulu ajal olid võitjatel auhinnad juba käes! Väga kummaline?!" imestab kolmas.

Publik võttis Kanal 2-ga ühendust, et loosse veidi selgust tuua: "Kinnitame televaatajatele, et "Väikeste hiiglaste" saate võitja selgus telefonihääletuse tulemusena ja arvesse läksid kõikide helistajate hääled. Finaalsaade oli varem salvestatud, seda koos kahe erineva lõpp-lahendusega. Telefonihääletus toimus aga otse ja saate lõpus jõudis ekraanile see tulemus, mis vastas televaatajate hääletusele," sõnas Kanal 2 avalike suhete juht Pille-Mai Helemäe.