Nooruslikkuse saladus: sperma!

Üks Eve Kivi avameelsemaid intervjuusid jääb 90ndatesse, mil näitleja teatas, et tema nooruslikkuse saladus ei peitu milleski muus, kui sperma näkku määrimises. Kivi lisas, et väga kauaks ei tohi siiski spermat nahal hoida, sest see võib kõrvetada.
Hetkest, mil Eve Kivi julgelt sperma kosmeetilisi omadusi kiitma hakkas, asusid mitmed naisteajakirjad sel teemal ka kirjutama ja foorumites pajatatakse veel tänagi Eve Kivi jutu kohta erinevaid mahlaseid kõlakaid.

Alasti pildid ja pahane ülemus

Aastal 2002 üllatas Eve Kivi taas! Nimelt poseeris naine ajakirjas Kroonika ihualasti, esikaanel katsid tema rindu vaid lilled ja ajakirjas oli Eve vannivahus. Selle seiga tõttu pidi ta oma müügiesindaja töökohast Kanal 2-es ilma jääma.
“Ma olen ikkagi seisukohal, et päris sellised aktifotod reklaamikonsultandi imagole hästi ei mõju,” mõtiskles toona Eve Kivi otsene ülemus, Kanal 2 reklaamidirektor Anne Linnamägi. Ta pakkus, et selline imago on “natuke teisele alale” omane. Siiski õnn naeratas Eve Kivile ja ta jäi ametisse ka pärast alastifotode skandaali.

Draama Stockmannis

Aasta 2004 läks Eve Kivi jaoks kirja aga üsna tragikoomilise õnnetusega. Toona 66aastane filminäitleja sai Stockmanni prooviruumis ühest kabiinist möödudes avanevalt ukselt raksaki vastu pead. Kivi kiitis toona turvameest, kes operatiivselt tema meelekohta külma pihustiga jahutas ja kohvikuneiusid, kes tõid Kivile kiiresti jääkoti. Järgmisel hommikul purpurpunasinise oimukohaga perearsti vastuvõtule läinud Kivi sõnul oli paistes koht pehme, "justkui kallerdist täis". Õnneks röntgen luumõra ei näidanud, kuid „ega sisemist verevalumit see ju ei näita,” kurtis Kivi.
Tüli Stockmanniga jätkus, sest Eve Kivi juhtumi kohta öeldi, et sündmust pole fikseeritud. "Mingil hetkel nad leidsid, et neil puuduvad igasugused kohustused minu ees. Sest ega nemad mulle ju vastu pead ei andnud." pahandas Kivi. Siiski lubas Stockmanni kaubamaja proovikabiinide puu-uksed riidest uste vastu vahetada ning andis lõpuks Kivile kompensatsiooniks 500-kroonise kinkekaardi.

Lauamäng ja seks tulnukaga

Aastal 2005 koostas meesteajakiri DI Eve Kivist pikantse lauamängu, mis käsitles näitlejanna elu keerdkäike ja rõõmuhetki. Näiteks kujutati Kivi Usbeki narkoseriaalis rohelise tulnukaga seksimas. Ühes episoodis oli Kivi meelalt uurakil, pilk seljataha pööratud. Juures tekst: “2001. Roman Baskin tuleb sinu juurde ja kutsub teatrisse esinema. Mängid Vanalinnastuudio lavastuses “Tähetolm” Punamütsikest. Liigud edasi.”
Kivi oli toona maruvihane: "See on vaimne pornograafia! Olen palju kordi kahetsenud, et olen eestlasena sündinud ja ütlen seda ka nüüd: “Mul on häbi olla eestlane! Meil ei saada naljast aru ega osata nalja serveerida.”

"Naised nutsid meid koos nähes."

Ja kes unustaks Eve Kivi romaani DDRi hõbekõri Dean Reediga? Kivi on öelnud, et tema enda elu üks peakangelastest on olnud laulja Dean Reed, kes juba ammu meie seast lahkunud: "Kahekümne viie aastaselt olin ma juba elumere lainetes ja ka Amor ei maganud. Seda õnne, mida meile Dean Reediga anti, antakse elus vähestele. Peaaegu ei antagi. Temale mõeldes tulevad pisarad silma, külmavärinad jooksevad üle ihu - pole lihtsalt sõnu selle kirjeldamiseks. Kui me liikusime Moskvas, olid meie ümber pisarad. Naised nutsid meid koos nähes."