27-aastane Bebe Rexha on maailma teadvusesse jõudnud alles paaril viimasel aastal, tegelikult on ta aga muusikatööstuses laulukirjutajana endale teed rajanud juba terve dekaadi. See albaania päritolu New Yorgi tüdruk on ehe näide sellest, et visa töö ja sihikindlusega on võimalik oma unistused täide viia. Ta on laule kirjutanud artistidele nagu Eninem, Rihanna, David Guetta, Selena Gomez, Nick Jonas. 2016. aastal vallutas ta aga koos räppar G-Eazy’ga kogu maailma raadiote eetrid ja edetabelid lauluga „Me, Myself & I“, järgnes hitsingel koos Martin Garrixiga „In The Name Of Love“ ja sooloalbum „All Your Fault: Pt. 1“.

“Kui ma sündisin ja mu vanaisa mind nägi, imestas ta, et mul on nii suured silmad ning ütles, et paneme talle nimels Bleta. Albaania keeles tähendab “bleta” mesimumm. Minu jaoks oli see raske, sest kõik arvasid, et ma olen veidi õel,” jutustas imekaunis lauljatar.

Mida Bebe Rexha aga täpsemalt eestlastele rääkis — saad teada juba sel neljapäeval kell 23.35, kui TV3 eetris on “Weekender”!