"Mõtlesin ka kirjutada enda arvamuse sellest kaadervärgist ning anda enda arvamus teemal, miks Eesti edasi ei pääsenud.

Verona on romantikalaul (tundub vähemalt), aga kuna neid on nii palju siis see laul ei tekitanud mullegi erilist vaibi, et see just on see Nokia mis peaks edasi saama.

Julgus erineda puudus. Lavashow oli kesine, peaaegu et olematu. Otse kõndimine ja kokku saamine on YouTube muusikavideote materjal, mitte otseülekandes miljonitele esinemiseks.

Laura ei tekitanud tunnet nagu ta esineks südamest. Ma ei tea kas see ongi tema välimusest, aga näost oli näha tema äärmiselt tõsist väsimust ja tunnet nagu ta ei sooviks seal üldsegi olla.

Miks viriseda selle üle, et Eesti asemel sai keegi teine? Kui sai, siis olid nad selle välja teeninud. Kui mitte kehva laulu, siis tugeva esituse poolest. Eurovisioon on lühike, aga piisavalt pikk aeg et endast esmamulje andmiseks. Seda Eesti ei teinud.

Kerli laul ja lavasõu oleks sobinud Eurovisioonile tunduvalt paremini, sest laul on kaasahaarav ja sõu on meeltlahutav. Aga see on jälle tagantjärele tarkus. Seega võib öelda, et ma valisime vale laulu ja nüüd nutame, miks kellelegi see ei meeldinud."