"Ei kinnita ega lükka ümber," itsitas Anu kelmikalt vastates küsimusele, kas võib uue töökoha puhul õnne soovida. "Ma ei oskagi praegu midagi öelda, tundub, et me siin katsetame ühe käpakese ja teisega ja varbaotsakesega enne kui tundmatus kohas vette hüpata," tõdes Anu Publikule antud intervjuus.

Anu sõnutsi asub Õhtuleht oma veebikeskkonda parendama ja uuendama. "Sinna tuleb palju uusi inimesi ja meie vana Elu24 tiimiga oleme ka ühildunud ja koopereerunud," sõnas Anu. "Ilmselt jah, suundume sinnapoole. Meile meeldib see vibe, mis seal on ja seal on toredad noored inimesed, neil on värskeid ideid," lisas Saagim.

"Õhtuleht on uuenenud, sealt on selline vana kopituslõhn läinud ja seal on värsket hingamist," õhkas Anu ja lisas, et juhul kui ta Õhtulehte lähebki, saab temast loovjuht.

"Ma ei ole õudne konkureerija ja sõdalane, ma pigem olen selline... Mulle meeldib asju teha funi ja rõõmuga," kõlas Anu hääles õnnenoot.

"Ärapanemise ja tahapanemisega ei võida sa midagi. Tee oma asja hästi ja ole oma basseinis parim. Küll see au ja kuulsus siis ka tuleb," innustas Anu kõiki, kes omal alal parimaks saada tahaksid.