Texase osariigis Austinis nõuab 37-aastane Brandon Vezma tagasi oma piletiraha koomiksifilmi "Galaktika valvurid Vol. 2" eest, sest tema kaaslane, 35-aastane naine, kellega mees oli kohtingul, saatis filmi ajal kogu aeg sõnumeid.

Naiselt kohtu kaudu 17.31 dollarit tagasi küsiv Vezma kohtus Austin American-Statesman andmetel naisega netiportaalis ning tegu oli nende esimese ja tõenäoliselt viimase kohtinguga, sest naine vaatas filmi ajal kogu aeg telefonisse ning saatis sõnumeid.

"See oli esimene kohting otse põrgust", ütles mees, kelle sõnul oli film jõudnud kesta 15 minutit, kui naine hakkas sõnumeid saatma. "See on minu jaoks üks kõige häirivamaid asju", ütles mees.

Kõige tipuks palus Vezmar naisel sõnumeid saalist väljaspoolt saata ja ta tegigi seda. Hiljem selgus, et naine lahkus poole kohtingu pealt ning kuna tema oli tol õhtul autojuht, siis jäi Vezmar ka ilma ka võimalusest koju saada.

Muidugi küsiti ka naiselt kommentaari, kelle sõnul kõlab kogu asi hullumeelsena.

Fännidega tihedalt suhtlev "Galaktika valvurid Vol. 2" režissöör James Gunn võttis kogu asja naljana.

Sellise loo puhul sobib hästi Joss Whedoni ("Tasujad", "Tasujad: Ultroni ajastu", "Vampiiritapja Buffy") kultusseriaalist "Firefly" pärinev tsitaat "Põrgus on eriline koht lapsepilastajatele ja neile, kes räägivad kinos filmi ajal" (“There’s a special level of hell they reserve for child molesters and people who talk at the theater").

Luhtunud kohtingu pärast kellegi kohtusse kaevamine tundub üleliigne ja mõlema osapoole jaoks täiesti ebavajaiik. Probleem ei saanud seisneda ainult sõnumite saatmises, vaid kohting oleks tõenäoliselt niikuinii kehvasti läinud.