Ehete ja juveelide poekett F. Hinds võttis kätte ja tegi Sparrow kostüümi juurde kuuluvate ehete hindamise ning tulemus on üllatav: üsna halva ja vaese piraadi kohta on Sparrow väga varakas. F. Hindsi hinnangul on Sparrow ehted kokku väärt üle 224 000 naela.

Hinds analüüsis ehteid võrreldes neid reaalsuses olevate hindade ja väärtustega ning sai tulemuseks järgneva: Sparrow sõrmused The Skull, The Dragon, The Flower ja The Stolen on väärt 19 000, 4250, 750 ja 5500 naela. Kalliskividega nahast käepael on väärt ainult 90 dollarit, kuid pärlitest kaelakee ja hõbedane kroon jällegi 5500 ja 200 000 naela.

Sparrow aardekirst, milles olid ka asteekide neetud kuldrahad, oleks reaalsuses väärt lausa 3 000 000 naela. Õnneks või kahjuks ei oska Sparrow oma varandust hinnata, sest kunagi saadud sügav päikesepiste ja püsivalt vereringes liikuv rumm ei luba tal tõenäoliselt väga loogiliselt mõelda.

Tundub, et "Kariibi mere piraatide" juures on kõik osised väga tulutoovad: Disney jaoks on filmiseeria sisse toonud 3.72 miljardit ning uus osa "Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks" toob 1 miljardi tõenäoliselt juurde (kui häkkerid seda plaani läbi ei kukuta), Johnny Depp on tänu filmiseeriale niivõrd rikas, et ei oska enam oma raha millegi mõistliku peale kulutada.