Prints Harryt nähti kirikusse jalutamas koos venna Willamiga, kelle naine Kate oli juba varem kohal ja kontrollis väikeste peiupoiste ja lilleneiude sagimist, kelle seas olid ka prints George ja printsess Charlotte.

Varem on ajakirjanduses spekuleeritud, et Meghan siseneb kirikusse tagauksest, et mitte võtta tähelepanu pruudilt nagu Pippa seda omal ajal tegi. Kuid Harry väljus kirikust ka üksinda. Kuhu jäi siis Meghan?

Meghan Markle sõitis sel nädalal Torontost Londonisse ning arusaadavalt eeldasid kõik, et ta osaleb täna Berkshire’is Pippa Middletoni ja James Matthewsi pulmas.

Arvatakse aga, et Meghan hoidus kirikust just sellepärast, et mitte pruudilt tähelepanu röövida, seda enam, et tema ja Harry suhe pole veel kihlusenigi jõudnud. Briti kuninganna on aga Harryle juba oma nõusoleku andnud, et viimane võib Meghanit kosida.

Oletatavasti võib Meghan Marklet näha siiski pulmapeol, mis toimub pruudi vanemate aeda ehitatud klaaspaviljonis.

Meghan ja Harry on kohtingutel käinud juba eelmisest aastast alates ning Torontost saabudes sõitis Markle kohe printsi elukohta Kensingtoni paleesse. Suhte alguskuudel ööbis näitleja siiski hotellis, kuid viimasel ajal on Inglismaad külastades just Harry pool peatunud.