Tihti spekuleeritakse, et kuninganna Elizabeth II kasutab käekotte oma lähikondlastega suhtlemiseks ja teada on ka, et ebavajalike käepigistuste vältimiseks hoiab Cambridge’i hertsoginna pea igal üritusel oma ridikülist kahe käega kinni.

Ent juba ammu enne Kate’i sisenemist kuninglikku maailma, kasutas üks teine glamuurne sinivereline oma pisikest käekotti äärmiselt nutikalt. Walesi printsess Diana riietuse juurde kuulus alati ka vastav pisike ridikül, mis mahutas talle olulisi esemeid. Väljaande Mirror andmetele kohaselt oli Diana moekatel käekottidel aga veel teinegi salajane funktsioon — printsess olevat kasutanud neid kavalalt oma rinnapartii varjamiseks.

Diana oli üks enim pildistatavaid naisi maailmas ning fotograafid ümbritsesid teda peaaegu kõikjal, kuhu ta läks. Piltnikud olid alati glamuursetel üritustel valmis tabama hetke, mil Diana oma jala punasele vaibale tõstab ning, et kellelgi ei õnnestuks tema avarast dekolteest piinlikku klõpsu teha, õppis naine selgeks lollikindla nipi.

Moedisainer Anya Hindmarch paljastas ajalehele Telegraph antud intervjuus, et kuna printsess kasutas ridiküle autost väljudes oma büsti varjamiseks, nimetas ta neid kelmikalt “dekoltee kottideks”.

Foto: Vida Press