Mai alguses veetis Orlando Bloom Londonis viis päeva, et teha promo oma värskele linateosele "Unlocked". Näitleja ööbis Chiltern Firehouse luksushotellis ning õhtustas ka sealses peenes restoranis. Bloomi teenindas 21-aastane Viviana Ross, kellega koheselt jutule saadi. Hollywoodi hurmur kutsus tööpäeva lõpetanud neiu oma hotellisviiti, kus üks asi viis teiseni ja õhtu lõptetati koos linade vahel. Järgneval hommikul läks mees varakult intervjuud andma ja Vivian jäi üksi hotellisviiti, kust üks asutuse juhatajatest ta alasti eest leidis. Rossil pikka pidu polnud ning ta lasti koheselt töölt lahti.

Lähedane sõber rääkis väljaandele The Sun, et Viviana olevat töö kaotamise pärast nördinud, ent Orlandoga voodisse minemist ta ei kahetse, sest tegemist olevat olnud erakordse armatsejaga. Paari vahel oli seksuaalne pinge kasvanud minutitega ja Orlando otsustas esimese sammu teha: "Nende vahel oli tõsine elekter alates esimesest hetkest, kui nad üksteist nägid."

"Nad jõid hotellitoas džinni toonikuga ja hakkasid siis suudlema. Ta ütles, et tal oli imeline õhtu ja Orlando keha oli väga hea. Ta oli erakordselt hea armatseja," kirjeldas allikas. Viviana ja Orlando numbreid siiski ei vahetanud.

Rumeeniast pärit Viviana kolis Inglismaale kaks kuud tagasi, et lüüa läbi näitlejana. Naise IMDB lehel on kirjas, et tema värskeimaks rolliks on peaosa indiemärulis nimega "One Shot Left". Orlando Bloomi esindaja keeldus juhtumit kommenteerimast.