Festivali avapäeval on peaesinejaks Briti kõige kuumem rokkbänd Kasabian. 6. juulil paitab kõrva Venemaa megastaar Ёlka. 7. juulil astub üles Briti popduo Hurts ning festivali lõpupäeval šokeerib nõrganärvilistel sokid jalast skandaalne räppar Tommy Cash.

“Kasabianil tuli äsja välja uus plaat ning seega kuulevad eestlased lisaks tuntud hittidele kõige värskemat ja uuemat materjali,” lubab festivali peakorraldaja Marje Hansar. Ka Hurts ei tule Eestisse vanadele hittidele liugu laskma: “Nendega on aga vastupidi – uus album tuleb üsna vahetult peale Õllesummer Festivali. Seega on Tallinna kontserdi publikul võimalus kuulda nii värsket loomingut, et seda raadiotes veel ei mängitagi.”

Tommy Cashi XXL Live tuleb suurim, mis Eestis või naaberriikides seni nähtud on. Lava muutub psühhedeelseks Tommy Cashi maailmaks ning nõrganärvilistel ja alaealistel on soovitatav sel ajal endale Õllesummer Festivali üüratust meelelahutusprogrammist midagi muud valida.

6. juuli peaesineja Ёlka on hetkel üks Venemaa kuumimaid nimesid. Lisaks säravale poplaulja karjäärile on ta ka žüriiliige hetkel väga populaarses noorte talendisaates “Tõ Super”, mida jälgivad miljonid televaatajad. Tema esinemised on alati pilkupüüdvad, kuid välimuse kõrval võlub publikut alati ka tohutu hingestatus, millega Ёlka oma loomingut esitab.

“Väga ägedatel peaesinejatel peavad olema ka väga ägedad soojendusesindajad. Enne Kasabiani tuleb lavale I Wear* Experiment, Hurtsi soojendab Púr Múdd ja Tommy Cashi Elephants From Neptune. Ёlka publiku kütab üles Venemaa tantsumuusikaduo Filatov & Karas,” loetleb Marje Hansar üles pealava soojendusbändid.