Blondie jättis austusest hukkunute vastu ära oma eile õhtul toimuma pidanud Londoni kontserdi ning lükkas selle edasi.

Omal ajal Manchesteris loodud poistebänd Take That jättis samuti ära oma eilse kontserdi, mis pidi toimuma Liverpoolis. Samuti jätsid nad ära 25-27. mail Manchesteris toimuma pidanud kontserdid, et mälestada terrorirünnakus hukkunuid.

Justin Bieberi fännid anuvad sotsiaalmeedias aga artisti ja tema mänedžeri, et staari kontserdid ära jäetaks – hirmul ollakse nii enda kui ka muusiku enda pärast.

Leidub aga ka neid, kes jätkavad, nagu midagi poleks juhtunud. Celine Dion ei plaani oma kontserte ära jätta ega kuupäevi muuta ning esineb oma pressiesindaja kinnitusel lähiajal nii Kopenhaagenis, Stockholmis, Londonis kui ka Pariisis, lisaks 25. juunil Manchesteri Arenal, kus terrorirünnak toimus.

Ka Guns N’ Roses, kes parasjagu Euroopas tuuritab ning keda ootavad ees kontserdid Dublinis, Lissabonis, Madridis, Zürichis ja Münchenis, ei kavatse midagi muuta.

Samuti jäävad oma algsete plaanide juurde Phil Collins ning Iron Maiden, selgitas Page Six välja.

Kas Ariana Grande ise jätkab tuuriga või mitte, on spekuleeritud, ent lauljatar ise püsib vaiki. Hetkel tegelevat ta ohvritega ning tuuriasjad olla tagaplaanil. Järgmine kontsert peaks toimuma homme Londonis, kuid lauljatar olevat juba tagasi USAsse lennanud.

Kontserdipaigad kinnitavad, et kavatsevad karmistada turvareegleid ning nii oli Londoni 02 Arena (kus Grande neljapäevane kontsert aset peaks leidma) saatnud ka pressiteate, milles avaldas kurbust Manchesteri sündmuste pärast ning märkis, et nende kontsertidele pääseb vaid väga väikese "pagasiga".