Cruise kinnitas Austraalia telesaatele Sunrise intervjuud andes, et "Tippkutt 2" pole mitte ainult idee, mille peale mõeldakse, vaid filmimist alustatakse juba järgmisel aastal.

Cruise filmib hetkel "Võimatu missiooni" seeria 6. osa ning pärast seda astubki näitleja taaskord leitnant Pete "Maverick" Mitchelli rolli.

Filmistuudio Paramount avalikustas tegelikult juba 2012. aastal, et Ben Afflecki "Külm linn" ("The Town") stsenarist Peter Craigi asus kirjutama "Tippkuti" järjele stsenaariumi. Ideed toetas ka Cruise'ga karjääri jooksul kaks filmi ("Tippkutt", "Kõuepäevad") teinud omapärase stiiliga režissöör Tony Scott, kuid projekt jäi seisma pärast Scotti enesetappu. 2014. aastal kinnitati, et järje stsenarist on nüüd hoopis Justin Marks ("Dzungliraamat", "Street Fighter: The Legend of Chun-Li").

Cruise'i kinnituse saabumisega teame nüüd, et film on valmimas. Tulevikus võime näha ka äkki Tony Scotti "Kõuepäevad" ("Days of Thunder") järge, kui Cruise muidugi soovib ka sellesse rolli naasta.

Meenutuseks: