1. Jäär
Jääral on jõuline ja lummav iseloom. Kuna neile meeldib olukorda kontrollida, siis on nad head suudlejad. Jääradele on omased lühikesed kirglikud perioodid — nad on kannatamatud ja isekad. See võib suhtesse küll probleeme tekitada, aga kui sa tabad Jäära õigel ajal, siis ei leia sa kedagi teist, kes sind sellise kirega üle valaks.

Et Jäära võrgutada ei tohi olla sa mingil juhul arg. Näita, et sul on lisaks välimusele ka mõistus.

2. Sõnn
Kõige maskuliinsem tähemärk lausa pakatab seksuaalsest energiast. Kes on parim armastaja? Võib isegi olla, et selleks on Sõnnid. Nad vajavad lähedust ja puudutusi, armastus on neile kui hea toit — seda tasub nautida.

Et Sõnni võrgutada, tee talle palju kingitusi. Lõhna alati hästi ja hoolitse enda eest!

3. Kaksikud
Kaksikud on parimad armastajad sel juhul, kui naudid intelligentsete inimestega koosviibimist. Nad on flirtimiskuningad ja su põlvede nõrgaks tegemine ei tekita neile mingeid probleeme. Kaksikute mentaalne võimekus tagab selle, et teil ei hakka linade vahel kunagi igav.

Et Kaksikuid võrgutada, meelita neid ja keskendu nende tarkusele. Küsi neilt nõu ja ära mingil juhul unusta ka enda intelligentsust särama panna!

4. Vähk
Vähid on kõige emotsionaalsemad ja sensuaalsemad armastajad. Nad vajavad pehmust ja armastavaid puudutusi ning partnerit, kes oleks hea. Nad on südamlikud, kuid kui sa murrad Vähi südame, siis on targem peitu pugeda. Nende kättemaks on hävitav!

Et Vähki võrgutada, keskendu romantilisele ümbrusele ja sensuaalsusele. Nad naudivad, kui nende eest hoolt kantakse.

5. Lõvi
Paljude meelest on nemad parimad armastajad. Lõvid põlevad kirest ja on seksuaalselt väga enesekindlad. Nad haaravad voodis endale kontrolli ja neile meeldib avastada kõike, mis seondub seksiga.

Lõvi võrgutamine on lihtne — anna neile kogu aeg tähelepanu.

6. Neitsi
Kui oled valmis olema kellegi jaoks terve maialm, siis ükski teine armastaja ei kingi sulle nii palju tähelepanu. Nad näivad rahulikud, kuid pealispinna all on tõeline sensuaalsuse pomm!

Et võrgutada Neitsit, ole nii piinlikult korralik ja puhas kui võimalik.

7. Kaalud
Kuna Kaalud on loomuselt inimeste meelitajad, siis on nad ka väga tähelepanelikud ja kirglikud armastajad. Nad on täis romantilisust ja flirti, mis tähendab, et neile meeldib voodis eksperimenteerida.

Kaalude võrgutamiseks ole romantiline. Sa pead olema pehme ja tark!

8. Skorpion
Skorpionid on tähemärkidest kõige seksuaalsemad. Mõndasid võib see lausa hirmutada. Neil on vastupandamatu iseloom, mis teeb neist füüsilises mõttes parimad armastajad. Küll aga võib emotsionaalne side jääda külmaks.

Skorpionit on raske võrgutada, sest tavaliselt teevad nad seda oma sarmi ja võimukusega ise.

9. Ambur
Mänguline ja lapselik tähemärk on alati armastuse mõttes loominguline. Nad jäävad hinges nooreks, seega on nad alati avatud eksperimentidele. Neile pole pikad suhted omased, seega on Amburid heaks üheööparnteriks.

Kui tahad Amburit võrgutada, siis keskendu tema puusa ja reiepiirkonnale — neile meeldib, kui sa neid sealt puudutad!

10. Kaljukits
Kaljukitsed on vaoshoitumad ja vajavad sügavat armastust, et asi füüsiliseks intiimsuseks üldse edasi areneda saaks. Nad ei ole suured eksperimenteerijad, aga nad on kindlad partnerid.

Kaljukitse võrgutamiseks pead tegema palju tööd. Liigu aeglaselt ja ära mängi kohe kõiki kaarte välja!

11. Veevalaja
See tähemärk armastab su keha läbi ja lõhki. Teda ei huvita, kas sul on suhe või ei! Nad on loomaliku kirega ettearvamatud armastajad, kes lausa naudivad veidrusi.

Et veevalajat võrgutada mängi raskesti kättesaadavat.

12. Kalad
Kalad pakuvad armastusest pakatavad füüsilist suhet, mis on täis rahuldust ja naudingut. Nad otsivad õnnelikku parnterit, kes ei oleks piiratud mingisuguste kammitsate poolt. Kui nad sellise leiavad, siis on nad valmis iga tüli järel pingete maandamiseks voodis lõbutsema.

Kalade võrgutamiseks ole agressiivne.

Allikas: Elite Daily