Pealaval avavad maagilise maailma saladusi "Selgeltnägijate Tuleproovi" hooaegade võitjad Anu Pahka ja Nastja. Populaarse telesarja "Hüpnotisöör" autor Marissa Ra ehk Maris Saar toob lavale Eesti esimese hüpnoosishow. Eesti Feng Shui korüfeed Siret ja Janno Seeder on inimeste ees esimese Feng Shui lavastusega ning kristalliekspert ja menuraamatute autor Kaia-Liisa Reinut avab universumi saladused. Iga etteaste on lavastatud ja koostatud spetsiaalselt festivali jaoks.

Välismaalt tulevad festivalile dr Natalja A. Onufieva, kes on Venemaal enim tunnustatud selgeltnägija ja teadlane. Tema panust inimese tervisesse on tasustatud ja pärjatud paljude mainekate ja rahvusvaheliste autasudega. Ta on Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemia president, erialalt kliiniline psühholoog. Vanga andis talle nimeks "Venemaa hõbedane haldjas". Suurbritanniat esindab Timothy Freke, kes avab elu mõtte praeguses väga kiirelt muutuvas maailmas. Hollandi maagilist maailma esindab Margo Awanata, kes toob publikuni nõiarituaalid.

Lisaks on avatud ruumid erinevate töötubade, seminaride ja minikontsertidega. Võimalik on silmast-silma vestlelda atroloogide, sensitiivide ja tervendajatega. Avatud on ka temaatiline turuala.