Pärast teate avalikustamist ilmusid Alamo Drafthouse'i Twitteri säutsu alla sapised kommentaarid, mis karjusid ebaõiglusest, et miks ei saa mehed filmi samal seansil näha ja miks ei korraldata ka seansse, kuhu pääsevad ainult mehed. Kino vastas sellele väga sobivalt: nad lisasid veel rohkem naistele mõeldud seansse. Nüüdseks välja müüdud erilinastusi hakkas pärast suurt vastukaja planeerima ka Alamo New Yorgi kino ning tundub, et mehed võivad rääkida ebaõiglusest ja diskrimineerimisest nii palju kui tahavad, aga seanssidele nad ikkagi ei pääse.


Kõige kummalisem on kogu olukorra juures see, et naistele mõeldud seansi puhul pole tegu esilinastustega, sest need leiavad aset mitu päeva pärast maailma esilinastust. Probleemi allikas saab seetõttu olla ainult tõsiasi, et teatud meestele ei meeldi kui neile midagi ära keelatakse või on asi tõesti selles, et sisse lubatakse ainult naisi. Me elame kummalises maailmas. Kui mõni Eesti kino korraldaks samasuguse erilinastuse, oleks huvitav näha, et kas ka meil tekiks selline samasugune terav vastukaja.

Hiljuti kirjutas üks härrasmees Twitteris Lucasfilmi töötajale ning pakkus välja, et järgmise "Star Warsi" esimese nädala seansid võiksid olla ainult meestele.

Selline oli Jennifer Heddle'i vastus: "Lucasfilmis töötavad naised näevad seda ikkagi enne sind."