"Haiglas tuldi ka esimestel päevadel näitama, kuidas tissitada, aga neil oli üks täiesti talumatu komme ilma luba küsimata haarata mu nibust kinni ja siis seda sakutada ja toppida beebile suhu. Mu nibud olid aga juba väga tundlikud, kuna Rumi oli juba ka ise 24h järjest imemist harjutanud," kirjeldab Marilyn oma blogis aega sünnitusmajas, mil ta isegi lõpuks ämmaemanda peale ärritus ja palus, et saaks ise asjaga edasi tegeleda.

"Raseduse ajal unustati ära, et mu kõht on osa minu kehast, mitte mingi suvaline asi, mida võib ükskõik kes ja kus katsuda, siis nüüd suhtuti nii ka minu rindadesse," jätkab Marilyn imestusega.

"Need on lihtsalt suvalised piima täis pakendid, millest võib ükskõik kes suvaliselt kinni haarata ja sutsu lüpsta," tõdeb Marilyn ja võrdleb end isegi lausa piimalehmaga.

"Vaesed lehmad. Tänaseks on juba endal ka tunne, et need ei ole enam mu rinnad, tegemist on Rumi kõrrejoogiga. Ja kui ikka janutab, siis peab jooma. Avalikult, varjatult, kohvikus, wc-s, tuttavatega, võõrastega - vahet ei ole, need ei ole enam mu rinnad, see on toit. Aga jah, haiglas ma veel nii tugevalt seda ei tundnud. Siis lihtsalt võõrad arstid muudkui sakutasid mu rindu."